Facebook

Beoordelingen van India Poort Hilversum

Recente recensies van India Poort Hilversum

5 sterren na 30 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 20-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 15-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snel bezorgd (minder dan een uur) en erg lekker! Eerste keer dat we hier bestelden maar zeker niet de laatste.

, 11-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima, duurde alleen vrij lang tot het bezorgd werd (1 uur en 10 minuten).

, 11-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was, zo als altijd, weer verrukkelijk!

, 28-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd fijn, een bestelling bij Indiapoort. Deze keer zat er meer verse koriander door de rogan josh,, heerlijk! Ook groenten (bijgerecht bij bestelling) vind ik altijd lekker. Naanbrood en mango lassi erbij :-)) Bezorging duurde wat langer dan gewoonlijk maar dit werd ruim van tevoren gemeld.

, 04-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie hebben heerlijk voor mijn bezoek gekookt! 5 sterren! tot gauw en bedankt! Aleksandra

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb heerlijk gegeten, Vindaloo!

, 01-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, en snel bezorgd. We bestellen regelmatig bij Indiapoort, ze hebben voor ieder wel wat wils.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten, altijd weer :)

, 26-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

It took over one and a half hour and just got a mail sitedish that good will be delivered at 22.25 while we received our food 2 hours ago. The food is very good...buy over 1.5hrs is too long.

, 26-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling ontbrak een hoofdgerecht ontbreken.

Reactie van India Poort:Dear louise, Apologizes for the mistake being made by us by not delivering all the food together. We will prevent this the next time. Hope u enjoyed the food though. Kind Regards, Restaurant India Poort

, 23-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten qua kwaliteit is super. Bezorging veel te langzaam. Uiteindelijk 2 uur na bestellen en een uur later dan de aangegeven bezorgtijd. Ik heb liever dat ik dit gelijk weet zodat ik naar een alternatief kan kijken

, 31-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en keurig op tijd bezorgd.

, 28-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer erg lekker! Bezorging was prima op tijd, ete nwas lekker warm en proties ruim voldoende. Maar vooral erg, erg lekker.

Reactie van India Poort:Dankjewel Arjan! Wordt weer eens tijd om in het restaurant de dineren!:)

, 27-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn altijd blij met het eten van India Poort, lekker met mango lassi erbij. En genoeg keus, of je nu van pittig of mild houdt.

, 11-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Still the best indian food on town!

Reactie van India Poort:Dankjewel Didik! Wordt weer eens tijd om in het restaurant te dineren!:)

, 06-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd van erg goede, constante kwaliteit en porties zijn goed. Blijft mijn favoriete restaurant in Hilversum en omgeving!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 11-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iedere keer weer excellent

, 04-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer erg lekker en porties groot genoeg!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. En snel bezorgd ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top weer.. dank

, 30-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 hoofdgerecht vergeten te bezorgen, wel nagebracht maar toch. Wij vinden het erg weinig in verhouding tot de prijs. Eten is smakelijk maar 4 stukjes lam in een hoofdgerecht is karig.

, 17-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Beetje olie-achtig, maar smaak was raak.