Facebook

Beoordelingen van India Poort Hilversum

Recente recensies van India Poort Hilversum

5 sterren na 201 reviews

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Food was hot and on time. Tastes great as usual

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling is keurig op tijd geleverd en heel netjes verpakt. Het eten was zoals altijd weer heerlijk!

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend eten, goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag hadden we iets te vieren. Normaliter gaan we dan eten bij Indiapoort Dus nu belde ik of ik vooraf kon bestellen, betalen. En ja hoor het feestmaal voor 5 personen was om 18 u klaar en werd zelfs in de auto gezet. En in 5 minuten tijd praten we bij en met een warm gevoel rij ik snel naar huis. WAT EEN KONINGSMAAL, heerlijk! Dank jullie wel!

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

The food was OK, I was expecting better taste for this price. The lamb briyani was normal. Good to include Raitha for the briyani set. I think the taste is customized for local people. The food quality and quantity is good.

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaker in het restaurant gegeten. Nu thuis laten bezorgen. Op tijd bezorgd en heel lekker gegeten. Een aanrader!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, alles keurig op tijd bezorgd.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden het eten besteld om 18.00 en het werd bezorgd even na 18.30 uur. Normaal is een half uur te laat niet zo erg maar in dit geval hadden we echt haast dus dat half uur was vervelend. Het eten was goed warm. De chicken Saag was heel erg lekker. De Chicken Jalferezi smaakte helaas naar niks.

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten nadat het keurig op tijd was thuisbezorgd

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Echt een aanrader!

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Tikka Chicken Garlic was weer bijzonder lekker. Het gerecht had alleen warmer gemogen. Dan was de kwaliteit 5 sterren geweest.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als de fooi online wordt voldaan, wordt deze dan ook echt aan de bezorger gegeven? Verder alles in orde. Wederom heerlijk gegeten. Echt heerlijke smaken. Goed op temperatuur. Super aanrader!

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Buikje rond!

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Food taste, quality and quantity was great as always

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten heerlijk. De bestelde tijd werd niet gehaald. Half uur te laat. Verder oké.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

As always...perfection!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We've been ordering from India Poort for years, as it still at the top compare to other Indian restaurant in Hilversum. The last order was exceptional, Hasan might have changed the recipe slightly but surely it brought the Chili Special curry to the next level!

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk niets op aan te merken. Alleen de bezorging vonden wij wat minder. Ik heb om 17 uur besteld via internet om het om 18 uur te laten bezorgen. Uiteindelijk kwam het ( na twee keer bellen) om 18. 45 uur. Geen ramp maar zeg niet dat het onderweg is ( er waren maar 2 adressen om af te leveren, bij elkaar in de buurt) terwijl wij op 10 min fietsafstand wonen van de Indiapoort. Of laat weten dat om 18 uur bezorgen niet mogelijk is. Dat is ons enige minpunt. Verder tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim op tijd besteld, maar meer dan 290 minuten later bezorgd. En aan de deur geen woord van excuus. Het eten was wel heerlijk. Dat vergoedde veel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer helemaal top. Waar voor je geld.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwaliteit/bezorging top

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer super lekker :)

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I am a regular customer, the food and service are amazing. Wether dining in the restaurant or ordering from home the food is always delicious, arrives quickly and is well priced.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten! Afhalen of in het restaurant, het maakt niet uit, het is altijd een feestje om die heerlijke gerechten te eten. Dit keer was het afhalen, maar we komen snel weer bij jullie eten in het restaurant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verjaardagsmaal gehad voor 5 volwassenen en 5 kinderen die allemaal hebben gesmuld van een zeer gevarieerd menu.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker & mooie porties met zelfs bijgerechtje en sla!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Food was tasty and delivered on time. Only complain would be that quantity was very less e.g. earlier biryani was good enough for 2 people, this time it was hardly enough for 1 person. Not sure if it was on that day or it is the new future.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De bezorger was niet op tijd waardoor wij het idee kregen dat de betaling niet gelukt was. De bestelling is via andere rekening nogmaals betaald. Toen wij dit ontdekten en belden werd er gezegd dat 2e bestelling ook onderweg was. Deze kon in de prullenbak. Jammer van eten en ons geld. Slechte service.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Begin van de middag besteld met verzoek om 19.00 te bezorgen. Het eten was er precies op afgesproken tijd, goed op temperatuur en heel erg lekker. Wij zijn allemaal (4) gek op de zoete kip tikka massala met garlic naan, die kunnen we zeker aanbevelen! Bedankt India Poort, we hebben heerlijk gegeten.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend verzorgde bezorg-maaltijd. Bezorging snel en alles op temperatuur.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging 25 minuten te vroeg.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt optijd, lekker warm en heerlijke gerechten

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker gegeten en met zo earm als wanneer we t int restaurant opgedient zouden krijgen. En de bezorging keurig op de afgesproken tijd.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Ook voor vegetariërs. Verse groente en lekkere curry! En binnen de gestelde tijd bezorgd

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk; voor ons nieuwe smaken die goed bevielen. Was proef eten om in een later stadium bij een feestje dit te doen met 10 personen. Dat gaat zeker door! We komen nog langs voor overleg, omdat we 5 glutenvrije deelnemers hebben.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aangegeven dat wij graag om 18:30 bezorgt wilde krijgen. Bij de bevestiging stond 18:50.kan gebeuren... maar t werd gebracht om 19:20. Dat is toch jammer.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!,,

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was echt super lekker! Hartelijk dank! 🤗

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer geweldig. Heerlijk gegeten!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalig eten keurig op tijd bezorgd. Alleen 1 van de poppadums was te zwart om te eten. Maar verder was alles echt lekker. En we komen zeker weer eens terug.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben ons 40-jarig huwelijksfeest toch nog op een fantastische manier kunnen vieren, ondanks deze rare tijd. We hebben heerlijk gegeten met onze kinderen, op gepaste afstand;-)

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten. Heerlijke vegetarische opties. Altijd volgens afspraak bezorgd.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Je toch een beetje jarig voelen door te genieten van je favoriete restaurant thuis. Wat kan ik nog meer zeggen, het was weer héérlijk!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima eten

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd..heerlijke maaltijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Absoluut aan te bevelen

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging, heerlijk eten!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer het eten laten bezorgen omdat uit eten nu even niet mogelijk is. Gerechten werden keurig op de afgesproken tijd bezorgd. Het was heerlijk, goed van temperatuur en zeer goed van smaak. Voor herhaling vatbaar! Liever eten we het natuurlijk in het gezellige, knusse restaurant maar bezorgen is een heel goed alternatief. Klasse

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu we niet in het restaurant zelf kunnen eten, dan maar thuis laten bezorgen. En het was weer heerlijk! We hebben genoten van de Chicken Curry, Chicken Saag en natuurlijk garlic nan. Tot snel weer.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten zoals altijd, India poort is altijd onze eerste keus als we uit eten gaan. Zoals altijd is de service en het eten super. Helaas konden we vanwege de Coronavirus niet dineren in het restaurant, maar hebben we het besteld en het eten kwam op de aangegeven tijd netjes aan!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en dus heerlijk gegeten

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden onze bestelling afgehaald en was precies op de afgesproken tijd klaar. De maaltijd was top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was voor de eerste keer en helemaal in orde!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een feestje was het weer! Echt heerlijk. Tot snel! Groetjes van de familie Hoogendoorn

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed van smaak, voldoende en warm. Bezorging een half uur eerder dan afgesproken

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk gegeten, de kwaliteit die we uit het restaurant kennen werd nu gewoon thuisbezorgd.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam allereerst 20 minuten later dan in de mail werd gezegd, en was niet echt warm. Verder vonden wij het eten niet bijzonder genoeg om de prijs te rechtvaardigen, een wat vlakke smaak, en heel weinig rijst.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers en smakelijk Echter best weinig en ook niet heel afwisselend van smaak! Dus goed eten maar prijs kwaliteit kan beter

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Omdat we niet in het restaurant zelf terecht konden, zelf wat afgehaald. Ondanks dat was het net zo lekker als wanneer we in het restaurant hadden gegeten.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon top. Prima smaak. Heerlijk eten. Vriendelijke mensen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakte erg goed! Ruime porties en netjes op tijd bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Very tasty food & greats service!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Chicken Korma was weer zalig. Alles lekker warm bezorgd - ook het nan brood. En 10 minuten voor de bezorgdtijd ging de bel al. Aanrader!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassend goed van smaak! Ruim voldoende per gerecht. Zeker een aanrader!! Voor ons staat deze op de herhaallijst.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd geleverd !

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Precies op tijd klaar en het was werkelijk weer heerlijk

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom van goede kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, zoals we van jullie gewend zijn :)

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd afgeleverd en heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hoeveelheid en smaak zijn gewoon goed. Mijn dochter hield van de boterkip.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd. Lekker gegeten,maar geserveerd in het restaurant is het nog lekkerder.Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, niet anders te zeggen, Tandoori gerechten zijn zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was redelijk maar niet geweldig. Miste een beetje pit. De porties waren te klein gegeven de prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

India Poort communicated their delivery time to almost the minute which was amazing on a weekend. The food was delicious. Spot on. Thank you

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijke curry's, en super snel bezorgd. Top.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel jammer dat prijzen hetzelfde zijn, je daarnaast betaald voor bezorgen, aangezien je in plastic aangeleverd krijgt en niet in het restaurant zit, maar thuis op de bank 😉

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker en zelfs nog goed warm toen wij thuis kwamen in Houten.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was very nice apart form the nan being burned

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestelde was heel lekker.De rijst was echt geen basmatirijst. Het had voor mij kruidiger en pittiger mogen zijn allemaal.Teveel aangepast !De kip was heerlijk,echt Indiaas

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk thuis uit eten geweest (corona-crisis) met een maaltijd van India Poort, tegen een goede prijs en met snelle bezorging, precies op het afgesproken tijdstip. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeg niet in je berichtje: we komen om 18.25 als het zo druk is dat je pas om 19.15 kan komen. Als je 50 (!!!) minuten te laat komt, maak dan je excuses.

Reactie van India Poort:Beste Holtrop, Bedankt voor uw bestelling. Vervelend om te horen dat u zo lang heeft moeten wachten voor het eten, vanwege enorme drukte heeft het langer geduurd. We hopen je dat ons in de toekomst een nieuwe kans geeft zodat we kunnen laten zien hoe het wel moet, vriendelijk groet, india poort

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was 100% top!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was alles super lekker ! Onze favoriet was tandoori chicken en butter chicken. Jammer dat de naans niet meer zo knapperig waren maar ja, we gaan zeker nog bestellen...

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great Service, Great food, do I have to say more :)

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

I.v.m. het Corona virus vandaag het eten afgehaald bij India Poort. Zoals altijd weer heerlijk gegeten!

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit prima, ezorging 1 uur te vroeg

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het heerlijk en niks op aan te merken. Het was weer een goed idee van de kinderen om Indiaas te bestellen bij India Poort.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top als altijd

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alle wensen vervuld, weer heerlijk gesmuld!

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Toelichting is hier niet nodig. Heb twee maaltijden besteld via het internet om op te halen om 18.30 uur. Het eten was op tijd klaar. Het was zoals gewoonlijk weer heerlijk bereid en wij komen zeker terug voor een volgende bestelling.

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

zoals gewoonlijk weer uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Food was very very nice. Waited a bit long but ordered late and it was a sunday. Can highly recommend it and will definetly order again!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

uitstekend eten en ook nog precies op tijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen regelmatig Chicken Garlic Tikka. Dit keer viel het tegen omdat wij de rijst niet lekker vonden. De rijstkorrels leken kleiner en wij hadden het gevoel dit keer een andere soort rijst te hebben gekregen. Daarnaast vonden we de muntsaus dit keer dun/waterig. De temperatuur van het eten wat net aan voldoende. Daar het een uur duurde tussen moment van bestelling en levering waren we hier ook minder tevreden over. Volgende keer beter zoals we gewend zijn.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerst keer bij jullie besteld. Bezorging was snel en het was geweldig! Tot snel :)

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben genoten van de Chicken Garlic Tikka. Erg lekker; de combinatie van de kip, rijst en muntsaus. Aan de bijgeleverde groenten zijn we niet toegekomen. Voor ons is de smaak daarvan niet passend maar we weten ook geen suggestie voor een alternatief.

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was om de vingers bij op te eten!!

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste India Poort, Ik heb voor het eerst een bestelling bij India Poort geplaatst en dat zal niet de laatste zijn. Wat heb ik genoten van de Chicken Madras...precies wat ik nodig had. Het kindermenu was ook heerlijk...ze heeft gesmuld. Het was gewoon superlekker! Tot snel!

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I ordered a chicken curry last night it came on time and it was the most tastiest curry I've had in a long time. Well done guys keep up the good cooking.

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestelde eten was weer heerlijk. Sneller gebracht dan de geschatte tijd! Wij vinden de k lamb samosa echt heerlijk. Evenals de Chicken tikka massala zoet. Mmm. Eigenlijk is alles een aanrader.

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk en snel ter plaatse!

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekend

, 20-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed weer. : )

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en bezorging uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Heeeeeerlijk!!

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten zoals altijd. Voortreffelijke smaken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg lekker

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima als altijd

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!

, 08-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en bezorging prima en vindaloo super als altijd!!

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en bezorging uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwaliteit en bezorging uitstekend zoals gewoonlijk

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger had het bezorgadres van tevoren niet opgezocht en moest bellen om te vragen waar het was. Eten kwam 10 minuten later en was daardoor ook veel minder warm wat echt zonde was.

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwaliteit en bezorging uitstekend

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwaliteit en bezorging uitstekend

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zich goed eten, niet heel bijzonder. Wel duur voor bezorgen: met 4 personen voor ruim €70,-. En dan wat er 2 gerechten zelfs zonder vlees. Verder wel hele behulpzame medewerkers, misschien is Indiaas eten gewoon niet voor ons ;)

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer erg lekker, zoals altijd! Helaas was mijn naanbrood verbrand en gedeelte niet zo gaar. Dat is meestal niet zo.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2018

Kwaliteit:

Rating

, 03-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd.

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten! Hadden wel het idee dat de porties in het restaurant groter zijn maar desalniettemin enorm genoten!

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, en altijd vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste butter chicken ooit!

, 15-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

17.15u de bestelling geplaatst, 18u in het vooruitzicht voor de bezorging volgens de site. Eten kwam om 18.48. Eten is best goed.

, 07-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snel bezorgd, dank!

, 26-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger zeer attent! Eten was weer heerlijk! Top!

, 09-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren er pas na 1,5 uur. Wel lekker, maar totaal geen pit

Reactie van India Poort:Hi, Onze excuses dat het 1,5 uur heeft geduurd. Fijn om te lezen dat je lekker heb gegeten, echter de door jullie bestelde gerechten zijn mild. Voor gerechten met meer ''pit'' zouden we jullie willen adviseren de pittige gerechten te nemen. Tot een volgende keer! Vriendelijk groet, india Poort

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en een goede service! Elke keer feest als we hier eten of afhalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 06-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel de bestelling als de bezorging waren geheel naar wens. Het eten was warm bij de bezorging en smaakte voortreffelijk. Wij zullen hier zeker in de toekomst vaker bestellen en raden het u ook aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Voor de kids de tikka massa zoet en naanbrood, voor ons de rogan josh, chicken jalferezi en de saag aloo (spinazie en aardappel) met garlic naan. Comfort food!

, 15-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en origineel maar te late levering (15 min later dan bevestigd)

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

supernice!!!

, 15-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bestellen was makkelijk en zo gepiept. Zelf afgehaald en het eten was erg lekker. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 20-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 15-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snel bezorgd (minder dan een uur) en erg lekker! Eerste keer dat we hier bestelden maar zeker niet de laatste.

, 11-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima, duurde alleen vrij lang tot het bezorgd werd (1 uur en 10 minuten).

, 11-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was, zo als altijd, weer verrukkelijk!

, 28-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd fijn, een bestelling bij Indiapoort. Deze keer zat er meer verse koriander door de rogan josh,, heerlijk! Ook groenten (bijgerecht bij bestelling) vind ik altijd lekker. Naanbrood en mango lassi erbij :-)) Bezorging duurde wat langer dan gewoonlijk maar dit werd ruim van tevoren gemeld.

, 04-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie hebben heerlijk voor mijn bezoek gekookt! 5 sterren! tot gauw en bedankt! Aleksandra

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb heerlijk gegeten, Vindaloo!

, 01-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, en snel bezorgd. We bestellen regelmatig bij Indiapoort, ze hebben voor ieder wel wat wils.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten, altijd weer :)

, 26-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

It took over one and a half hour and just got a mail sitedish that good will be delivered at 22.25 while we received our food 2 hours ago. The food is very good...buy over 1.5hrs is too long.

, 26-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling ontbrak een hoofdgerecht ontbreken.

Reactie van India Poort:Dear louise, Apologizes for the mistake being made by us by not delivering all the food together. We will prevent this the next time. Hope u enjoyed the food though. Kind Regards, Restaurant India Poort

, 23-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten qua kwaliteit is super. Bezorging veel te langzaam. Uiteindelijk 2 uur na bestellen en een uur later dan de aangegeven bezorgtijd. Ik heb liever dat ik dit gelijk weet zodat ik naar een alternatief kan kijken

, 31-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en keurig op tijd bezorgd.

, 28-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer erg lekker! Bezorging was prima op tijd, ete nwas lekker warm en proties ruim voldoende. Maar vooral erg, erg lekker.

Reactie van India Poort:Dankjewel Arjan! Wordt weer eens tijd om in het restaurant de dineren!:)

, 27-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn altijd blij met het eten van India Poort, lekker met mango lassi erbij. En genoeg keus, of je nu van pittig of mild houdt.

, 11-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Still the best indian food on town!

Reactie van India Poort:Dankjewel Didik! Wordt weer eens tijd om in het restaurant te dineren!:)

, 06-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd van erg goede, constante kwaliteit en porties zijn goed. Blijft mijn favoriete restaurant in Hilversum en omgeving!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 11-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iedere keer weer excellent

, 04-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer erg lekker en porties groot genoeg!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. En snel bezorgd ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top weer.. dank

, 30-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 hoofdgerecht vergeten te bezorgen, wel nagebracht maar toch. Wij vinden het erg weinig in verhouding tot de prijs. Eten is smakelijk maar 4 stukjes lam in een hoofdgerecht is karig.

, 17-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Beetje olie-achtig, maar smaak was raak.