Facebook

Beoordelingen van India Poort Hilversum

Recente recensies van India Poort Hilversum

5 sterren na 121 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd geleverd !

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Precies op tijd klaar en het was werkelijk weer heerlijk

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom van goede kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, zoals we van jullie gewend zijn :)

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd afgeleverd en heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hoeveelheid en smaak zijn gewoon goed. Mijn dochter hield van de boterkip.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd. Lekker gegeten,maar geserveerd in het restaurant is het nog lekkerder.Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, niet anders te zeggen, Tandoori gerechten zijn zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was redelijk maar niet geweldig. Miste een beetje pit. De porties waren te klein gegeven de prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

India Poort communicated their delivery time to almost the minute which was amazing on a weekend. The food was delicious. Spot on. Thank you

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijke curry's, en super snel bezorgd. Top.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel jammer dat prijzen hetzelfde zijn, je daarnaast betaald voor bezorgen, aangezien je in plastic aangeleverd krijgt en niet in het restaurant zit, maar thuis op de bank 😉

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker en zelfs nog goed warm toen wij thuis kwamen in Houten.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was very nice apart form the nan being burned

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestelde was heel lekker.De rijst was echt geen basmatirijst. Het had voor mij kruidiger en pittiger mogen zijn allemaal.Teveel aangepast !De kip was heerlijk,echt Indiaas

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk thuis uit eten geweest (corona-crisis) met een maaltijd van India Poort, tegen een goede prijs en met snelle bezorging, precies op het afgesproken tijdstip. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeg niet in je berichtje: we komen om 18.25 als het zo druk is dat je pas om 19.15 kan komen. Als je 50 (!!!) minuten te laat komt, maak dan je excuses.

Reactie van India Poort:Beste Holtrop, Bedankt voor uw bestelling. Vervelend om te horen dat u zo lang heeft moeten wachten voor het eten, vanwege enorme drukte heeft het langer geduurd. We hopen je dat ons in de toekomst een nieuwe kans geeft zodat we kunnen laten zien hoe het wel moet, vriendelijk groet, india poort

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was 100% top!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was alles super lekker ! Onze favoriet was tandoori chicken en butter chicken. Jammer dat de naans niet meer zo knapperig waren maar ja, we gaan zeker nog bestellen...

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great Service, Great food, do I have to say more :)

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

I.v.m. het Corona virus vandaag het eten afgehaald bij India Poort. Zoals altijd weer heerlijk gegeten!

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit prima, ezorging 1 uur te vroeg

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het heerlijk en niks op aan te merken. Het was weer een goed idee van de kinderen om Indiaas te bestellen bij India Poort.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top als altijd

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alle wensen vervuld, weer heerlijk gesmuld!

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Toelichting is hier niet nodig. Heb twee maaltijden besteld via het internet om op te halen om 18.30 uur. Het eten was op tijd klaar. Het was zoals gewoonlijk weer heerlijk bereid en wij komen zeker terug voor een volgende bestelling.

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

zoals gewoonlijk weer uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Food was very very nice. Waited a bit long but ordered late and it was a sunday. Can highly recommend it and will definetly order again!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

uitstekend eten en ook nog precies op tijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen regelmatig Chicken Garlic Tikka. Dit keer viel het tegen omdat wij de rijst niet lekker vonden. De rijstkorrels leken kleiner en wij hadden het gevoel dit keer een andere soort rijst te hebben gekregen. Daarnaast vonden we de muntsaus dit keer dun/waterig. De temperatuur van het eten wat net aan voldoende. Daar het een uur duurde tussen moment van bestelling en levering waren we hier ook minder tevreden over. Volgende keer beter zoals we gewend zijn.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerst keer bij jullie besteld. Bezorging was snel en het was geweldig! Tot snel :)

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben genoten van de Chicken Garlic Tikka. Erg lekker; de combinatie van de kip, rijst en muntsaus. Aan de bijgeleverde groenten zijn we niet toegekomen. Voor ons is de smaak daarvan niet passend maar we weten ook geen suggestie voor een alternatief.

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was om de vingers bij op te eten!!

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste India Poort, Ik heb voor het eerst een bestelling bij India Poort geplaatst en dat zal niet de laatste zijn. Wat heb ik genoten van de Chicken Madras...precies wat ik nodig had. Het kindermenu was ook heerlijk...ze heeft gesmuld. Het was gewoon superlekker! Tot snel!

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I ordered a chicken curry last night it came on time and it was the most tastiest curry I've had in a long time. Well done guys keep up the good cooking.

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestelde eten was weer heerlijk. Sneller gebracht dan de geschatte tijd! Wij vinden de k lamb samosa echt heerlijk. Evenals de Chicken tikka massala zoet. Mmm. Eigenlijk is alles een aanrader.

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk en snel ter plaatse!

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekend

, 20-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed weer. : )

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en bezorging uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Heeeeeerlijk!!

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten zoals altijd. Voortreffelijke smaken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg lekker

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima als altijd

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!

, 08-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en bezorging prima en vindaloo super als altijd!!

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en bezorging uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwaliteit en bezorging uitstekend zoals gewoonlijk

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger had het bezorgadres van tevoren niet opgezocht en moest bellen om te vragen waar het was. Eten kwam 10 minuten later en was daardoor ook veel minder warm wat echt zonde was.

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwaliteit en bezorging uitstekend

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwaliteit en bezorging uitstekend

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zich goed eten, niet heel bijzonder. Wel duur voor bezorgen: met 4 personen voor ruim €70,-. En dan wat er 2 gerechten zelfs zonder vlees. Verder wel hele behulpzame medewerkers, misschien is Indiaas eten gewoon niet voor ons ;)

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer erg lekker, zoals altijd! Helaas was mijn naanbrood verbrand en gedeelte niet zo gaar. Dat is meestal niet zo.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2018

Kwaliteit:

Rating

, 03-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd.

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten! Hadden wel het idee dat de porties in het restaurant groter zijn maar desalniettemin enorm genoten!

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, en altijd vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste butter chicken ooit!

, 15-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

17.15u de bestelling geplaatst, 18u in het vooruitzicht voor de bezorging volgens de site. Eten kwam om 18.48. Eten is best goed.

, 07-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snel bezorgd, dank!

, 26-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger zeer attent! Eten was weer heerlijk! Top!

, 09-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren er pas na 1,5 uur. Wel lekker, maar totaal geen pit

Reactie van India Poort:Hi, Onze excuses dat het 1,5 uur heeft geduurd. Fijn om te lezen dat je lekker heb gegeten, echter de door jullie bestelde gerechten zijn mild. Voor gerechten met meer ''pit'' zouden we jullie willen adviseren de pittige gerechten te nemen. Tot een volgende keer! Vriendelijk groet, india Poort

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en een goede service! Elke keer feest als we hier eten of afhalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 06-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel de bestelling als de bezorging waren geheel naar wens. Het eten was warm bij de bezorging en smaakte voortreffelijk. Wij zullen hier zeker in de toekomst vaker bestellen en raden het u ook aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Voor de kids de tikka massa zoet en naanbrood, voor ons de rogan josh, chicken jalferezi en de saag aloo (spinazie en aardappel) met garlic naan. Comfort food!

, 15-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en origineel maar te late levering (15 min later dan bevestigd)

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

supernice!!!

, 15-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bestellen was makkelijk en zo gepiept. Zelf afgehaald en het eten was erg lekker. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 20-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 15-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snel bezorgd (minder dan een uur) en erg lekker! Eerste keer dat we hier bestelden maar zeker niet de laatste.

, 11-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima, duurde alleen vrij lang tot het bezorgd werd (1 uur en 10 minuten).

, 11-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was, zo als altijd, weer verrukkelijk!

, 28-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd fijn, een bestelling bij Indiapoort. Deze keer zat er meer verse koriander door de rogan josh,, heerlijk! Ook groenten (bijgerecht bij bestelling) vind ik altijd lekker. Naanbrood en mango lassi erbij :-)) Bezorging duurde wat langer dan gewoonlijk maar dit werd ruim van tevoren gemeld.

, 04-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie hebben heerlijk voor mijn bezoek gekookt! 5 sterren! tot gauw en bedankt! Aleksandra

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb heerlijk gegeten, Vindaloo!

, 01-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, en snel bezorgd. We bestellen regelmatig bij Indiapoort, ze hebben voor ieder wel wat wils.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten, altijd weer :)

, 26-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

It took over one and a half hour and just got a mail sitedish that good will be delivered at 22.25 while we received our food 2 hours ago. The food is very good...buy over 1.5hrs is too long.

, 26-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling ontbrak een hoofdgerecht ontbreken.

Reactie van India Poort:Dear louise, Apologizes for the mistake being made by us by not delivering all the food together. We will prevent this the next time. Hope u enjoyed the food though. Kind Regards, Restaurant India Poort

, 23-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten qua kwaliteit is super. Bezorging veel te langzaam. Uiteindelijk 2 uur na bestellen en een uur later dan de aangegeven bezorgtijd. Ik heb liever dat ik dit gelijk weet zodat ik naar een alternatief kan kijken

, 31-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en keurig op tijd bezorgd.

, 28-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer erg lekker! Bezorging was prima op tijd, ete nwas lekker warm en proties ruim voldoende. Maar vooral erg, erg lekker.

Reactie van India Poort:Dankjewel Arjan! Wordt weer eens tijd om in het restaurant de dineren!:)

, 27-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn altijd blij met het eten van India Poort, lekker met mango lassi erbij. En genoeg keus, of je nu van pittig of mild houdt.

, 11-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Still the best indian food on town!

Reactie van India Poort:Dankjewel Didik! Wordt weer eens tijd om in het restaurant te dineren!:)

, 06-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd van erg goede, constante kwaliteit en porties zijn goed. Blijft mijn favoriete restaurant in Hilversum en omgeving!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 11-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iedere keer weer excellent

, 04-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer erg lekker en porties groot genoeg!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. En snel bezorgd ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top weer.. dank

, 30-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 hoofdgerecht vergeten te bezorgen, wel nagebracht maar toch. Wij vinden het erg weinig in verhouding tot de prijs. Eten is smakelijk maar 4 stukjes lam in een hoofdgerecht is karig.

, 17-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Beetje olie-achtig, maar smaak was raak.