Facebook

Beoordelingen van India Poort Hilversum

Recente recensies van India Poort Hilversum

5 sterren na 45 reviews

, 20-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, en altijd vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste butter chicken ooit!

, 15-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

17.15u de bestelling geplaatst, 18u in het vooruitzicht voor de bezorging volgens de site. Eten kwam om 18.48. Eten is best goed.

, 07-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snel bezorgd, dank!

, 26-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger zeer attent! Eten was weer heerlijk! Top!

, 09-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren er pas na 1,5 uur. Wel lekker, maar totaal geen pit

Reactie van India Poort:Hi, Onze excuses dat het 1,5 uur heeft geduurd. Fijn om te lezen dat je lekker heb gegeten, echter de door jullie bestelde gerechten zijn mild. Voor gerechten met meer ''pit'' zouden we jullie willen adviseren de pittige gerechten te nemen. Tot een volgende keer! Vriendelijk groet, india Poort

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en een goede service! Elke keer feest als we hier eten of afhalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 06-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel de bestelling als de bezorging waren geheel naar wens. Het eten was warm bij de bezorging en smaakte voortreffelijk. Wij zullen hier zeker in de toekomst vaker bestellen en raden het u ook aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Voor de kids de tikka massa zoet en naanbrood, voor ons de rogan josh, chicken jalferezi en de saag aloo (spinazie en aardappel) met garlic naan. Comfort food!

, 15-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en origineel maar te late levering (15 min later dan bevestigd)

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

supernice!!!

, 15-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bestellen was makkelijk en zo gepiept. Zelf afgehaald en het eten was erg lekker. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 20-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 15-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snel bezorgd (minder dan een uur) en erg lekker! Eerste keer dat we hier bestelden maar zeker niet de laatste.

, 11-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima, duurde alleen vrij lang tot het bezorgd werd (1 uur en 10 minuten).

, 11-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was, zo als altijd, weer verrukkelijk!

, 28-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd fijn, een bestelling bij Indiapoort. Deze keer zat er meer verse koriander door de rogan josh,, heerlijk! Ook groenten (bijgerecht bij bestelling) vind ik altijd lekker. Naanbrood en mango lassi erbij :-)) Bezorging duurde wat langer dan gewoonlijk maar dit werd ruim van tevoren gemeld.

, 04-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie hebben heerlijk voor mijn bezoek gekookt! 5 sterren! tot gauw en bedankt! Aleksandra

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb heerlijk gegeten, Vindaloo!

, 01-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, en snel bezorgd. We bestellen regelmatig bij Indiapoort, ze hebben voor ieder wel wat wils.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten, altijd weer :)

, 26-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

It took over one and a half hour and just got a mail sitedish that good will be delivered at 22.25 while we received our food 2 hours ago. The food is very good...buy over 1.5hrs is too long.

, 26-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling ontbrak een hoofdgerecht ontbreken.

Reactie van India Poort:Dear louise, Apologizes for the mistake being made by us by not delivering all the food together. We will prevent this the next time. Hope u enjoyed the food though. Kind Regards, Restaurant India Poort

, 23-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten qua kwaliteit is super. Bezorging veel te langzaam. Uiteindelijk 2 uur na bestellen en een uur later dan de aangegeven bezorgtijd. Ik heb liever dat ik dit gelijk weet zodat ik naar een alternatief kan kijken

, 31-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en keurig op tijd bezorgd.

, 28-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer erg lekker! Bezorging was prima op tijd, ete nwas lekker warm en proties ruim voldoende. Maar vooral erg, erg lekker.

Reactie van India Poort:Dankjewel Arjan! Wordt weer eens tijd om in het restaurant de dineren!:)

, 27-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn altijd blij met het eten van India Poort, lekker met mango lassi erbij. En genoeg keus, of je nu van pittig of mild houdt.

, 11-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Still the best indian food on town!

Reactie van India Poort:Dankjewel Didik! Wordt weer eens tijd om in het restaurant te dineren!:)

, 06-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd van erg goede, constante kwaliteit en porties zijn goed. Blijft mijn favoriete restaurant in Hilversum en omgeving!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 11-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iedere keer weer excellent

, 04-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer erg lekker en porties groot genoeg!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. En snel bezorgd ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top weer.. dank

, 30-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 hoofdgerecht vergeten te bezorgen, wel nagebracht maar toch. Wij vinden het erg weinig in verhouding tot de prijs. Eten is smakelijk maar 4 stukjes lam in een hoofdgerecht is karig.

, 17-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Beetje olie-achtig, maar smaak was raak.